Eszter Fodrász Szalon Tel.: 06-30/385-0719

Az oldal fejlesztés alatt...

BEVEZETŐ
ALKALMI ÉS MENYASSZONYI FRIZURÁK
FESTÉSI ÉS MELÍR TECHNIKÁK
FRIZURÁK FÉRFI
FRIZURÁK GYEREK
FRIZURÁK NŐI
FÜLBELÖVÉS, FÜLLYUKASZTÁS
HAJ ÁPOLÁS
HAJHOSSZABÍTÁS, HAJDÚSÍTÁS
ÜZLETÜNK


Bevezető

Professzionális szaktanácsdás

Vendégeink a szalonban megismert, megfelelő szolgáltatás után az otthoni haj-, illetve fejbőrápolársra is tanácsot kapnak hiszen, hogy a folyamatos szépség fenntartható legyen fontos a rendszeresség.
Az otthoni hajápolás: sampon és 2 hajápoló termék rendszeres alkalmazása meghosszabbítja a szalonban elkezdett kúra hatását

Személyre szabott női, férfi, gyermek hajvágás és frizura
Klasszikustól a modern hajvágásokig, Különböző szárítási és sütési formákig.
Otthoni frizura készítéshez praktikus tanácsok, termék- használathoz felmerülő kérdések megválaszolása és gyakorlati bemutatása…
A legújjabb hajtrendek kezdve az oldalt felnyírt és az extrém színekket követve most a letisztult pasztelszíneké a főszerep a hajtetoválással karöltve.Amely az oldalt vagy alul felnyírt hajba borotvált mintákról szól.Rövid és hosszú hajjban egyaránt jól mutatt,akár különböző hajszínekkel együtt.A tetoválás lehet letisztult egyenes,virágos romantikus,aranyos,bohém és egyedi vagy nonfiguratív..Nem csak a hölgyeknek,de a férfiak körében is ugyanúgy hódit,ezzel külölegessé téve frizurájukat.


Alkalmi és menyasszonyi frizurák

(egyéni kérésre helyszínen is elkészíthető), alkalomhoz és vedéghez illő frizura (konty, különböző hullámosítási lehetőségek, fonások és ezek egyvelege. Az elegánstól a romantikuson át a bohókásig. A különböző kiegészítőkkel díszítve kiemelve a frizura egyéniségét.

image52  image53  image54  image55


Festési és melír technikák

A hagyományostól az évszaknak megfelelő divat melírig ,fűzött, lap, fátyol, balayage ombréig …..

Festés
A haj festése a haj a fejbőr és a vendég igénye szerint a L'Oréal Professionnel teljes termék skálájából kiválasztva az előzetes konzultáció után történik…

Dia light,színező
A Loreál forradalmi fejlesztése a SAVAS kémhatású DIALIGHT, ideális már festett vagy érzékeny, sérült hajra. Ammóniamentes formula Nem világosítja fel a hajat Kíméli a hajszálakat Tükörfényt biztosít Intenzíven ápol a festéssel párhuzamosan

Dia richesse színező,
Új hajfestési eljárás- szín a színen ammónia nélkül. Ultra gazdag színek: vibráló ragyogás, intenzív árnyalatok, szembetűnő eredmény a sötét hajon is! Ultra gazdag ápolás: Az Ionéne G, az Incell és a sárgabarackmagolaj hatóanyagegyüttes pedig megerősíti a haj mélyebb szerkezetét és egészséges, optimális fény és védelem érdekében.

Majirel oxidációs festék
Egyedülálló, csúcsminőségű oxidációs Majirel krémhajfesték, mely páratlan ápoló hatóanyagainak– az Incell és Ionéne G™ molekuláknak- köszönhetően teljes egészében kívül- belül regenerálja a hajrostot. A festésről festésre megerősödött, valamint a külső hatásokkal szemben ellenálló hajszálakon kiválóan érvényesülnek a színek. 3 tónusnyi világosítást tesz lehetővé. Eredmény: mély, telt életteli és hosszantartó, egységes színek, gazdag színválaszték, szuper ragyogás, 100% ősz haj fedés és selymesen puha haj.

Luo color oxidációs hajfesték
Különleges hajfesték Nutrishine Technológiával és 20 perc expressz hatóidővel. Színjátszó színek, háromdimenziós fény, különleges eredmény.
Csúcstechnológiai innováció: a LUO Color oxidációs tartós hajfesték a hajszálak eredeti karakterét megtartva hajszálról hajszálra festi be a hajat, melynek köszönhetően a natúr vagy melírozott haj háromdimenziós hatást kelt. Szőlőmagolajjal dúsított Nutrishine Technológiájának, fényvisszaverő festőelemeinek köszönhetően intenzíven táplálja a haj belső szerkezetét a hajfestés folyamán és tükörfénybe vonja a hajszálakat 2,5 – 3 árnyalatot világosít, minden egyes árnyalata önnmagában, 70%-ig fedi az ősz hajat.

Inoa ammóniamentes hajfesték
INOA Oxidációs hajfesték ammónia nélkül. 3 árnyalat világosítására képes 35 perces hatóidővel. 100%-ig fedi az ősz hajat. Könnyen kikeverhető, egyszerű a felvitele. Illatmentes. Optimális védelmet nyújt a hajszálnak és a fejbőrnek. Az eredmény fényes, egészséges, hosszan tartó hajszín. Az INOA-val búcsút mondhatunk a hajfestékek kellemetlen ammóniaszagának, ami sokkal kényelmesebbé teszi a hajfestést mind a fodrász, mind a vendég számára. Nincs többé szúrós szag, ami irritálja az orrot és a szemet. A fejbőrön korábban érzékelt irritáció és égető érzés is megszűnik. Az ammóniamentes INOA-val a hajszál ugyanolyan selymesen sima, mint a hajfestést megelőzően. Mindemellett, az INOA egyedi textúrája egy luxus ápolókréméhez hasonlítható leginkább.

Cover 5 Férfiaknak

(5'perc az ősz haj tompításáért)

A haj vágása mellett fordítson 5 percet az ősz hajszálai tompítására is! Ammóiamentes színező zselé férfiaknak.
- Természetesen tomptja az ősz hajszálakat
- természetes, diszkérét eredmény
- Kifakulás 5 hét alatt lenövés nélkül
- Erős, ápolt haj az Incell-nek köszönhetően
- Ajánljuk az Homme Tonique sampont mindennapos használatra

image46  image47

image56

 


Frizurák férfi

A mai férfi hajviselet képviselői mind stílusosak, akár szakállal akár anélkül, figyelnek megjelenésükre, közben megtartva férfiasságukat. Íme, néhány frizura és szakálltrend, melyek idén nagyon divatosak és férfiasak.

Fade
Ez hajstílus évek óta igen kedvelt a férfiak körében. Minden korosztály számára megtalálja a hozzá illőt a változatai közt. A klasszikus mellett megtalálható a rövid, közepes és a hosszú változat is, de a göndör hajúaknak is bátran ajánljuk. Az oldalt felnyírt frizura átmenettel felül hosszabbra van hagyva. Stílus szerint lehet kócosan, egyenesen felállítva, vagy kissé előre esőn hordani, de oldalra kihúzva is. Mivel maga a frizura is jól variálható, így a borostától a hipster szakállig minden passzol hozzá.

Undercut
Ez a stílus oldalt egészen rövidre van nyírva, míg felül hosszúra hagyja a fodrász. Lehet a hajad egyenes, hullámos vagy akár göndör ezt a stílust tökéletesen fogod tudni hordani és minden reggel beállítani, úgy hogy közben megtarthatod hajad természetességét .A különbség a fade és az undercut közt, hogy még a fade oldalt fokozatosan rövidül, addig az undercut egy élesebb kontrasztot hagy a hosszú és a rövid rész közt. Hordhatod hosszabb vagy rövidebb szakállal, azonban arra figyelj, hogy érjen össze a hajad és szakállad, ne hagyj szünetet! Rövid körszakállal fiatalíthatod magad, de ha komoly úr küllemét szeretnéd magadra ölteni, akkor bátran válaszd a hosszabb fazont!

Pompadur
Ez a stílus is oldalt rövid felül pedig hosszabb. Itt a hosszabbra hagyott hajat elölről hátrafelé viselendő, magasan megemelve elől. A hosszú és a rövid haj között nincs átmenet. A hosszú része akár 10 cm hosszúra is lehet hagyva. Ma a modern pompadur a klasszikustól eltérően kócos is lehet. Ezt a stílus Elvis Presley hozta divatba az 50-es években, és azóta is hódít, bár kissé modernizálódott a megjelenése. A rendezett frizurát tökéletesen feldobhatod egy rendezetlen szakállal, és máris tökéletes az egyensúly.

Side Part
A side part stílus időtlen klasszikus, letisztult és professzionális megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ha szeretnéd feldobni egy erős választékkal, megteheted. Ekkor a fodrász borotvával ráerősít a természetes választékra. Ez a viselet leginkább az egyenes hajú férfiaknak áll jól, mert göndör fürtöket nagyon nehéz beállítani. Tökéletes választás stílusos üzletembereknek. Ha a frizura megvan már csak a hozzá illő szakállat kell megtalálni. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy az arcszőrzet és a bőr, legalább annyi törődést igényel mint a haj. Ha kicsit ritkább az arcszőrzeted, de mégis szeretnél szakállat, akkor ez a stílus a tiéd. Itt nem probléma, ha nem ér össze a pajesz rész, bátran hagyd szabadon!
Borosta: George Michael hozta divatba a 1980-as években. Az volt a célja, hogy durva, férfias és szándékosan rendezetlen külsőt kölcsönözzön. Ma igazán trendinek számít. Persze ezt is karban kell tartani. A nyaknál és a bajusz vonalánál szépen eldolgozott élekkel nagyon stílusos, és férfias külsőt kölcsönöz viselőjének. Nem hiába választja oly sok sztár.
Professzionális szakáll: Itt már igazán szakállról beszélhetünk. A kontúrok már sokkal erőteljesebbek. Az arc sokkal karakteresebbé válik. Az áll vonalánál és a bajusznál határozott élt kell borotválni. Tökéletes választás üzletembereknek is. Egy rövid, összekuszált frizurával kombinálva pedig biztosan bármely hölgy szívét meghódíthatod!

A teljes szakáll: Sokan ezt tartják a legférfiasabb szakállformának. Nem igényel annyi karbantartást, mint a professzionális szakáll. Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb szakállforma. A hosszabb, dúsabb szakállhoz remekül passzol a félhosszú vagy hosszú haj, lazán hátra simítva, vagy lófarokba kötve. Fontos, hogy laza hatást kelts a frizuráddal megtörve a szakáll komolyságát.
Hipster szakáll: Ez a típus sok törődést igényel. Akik nem szeretik az úgynevezett „nyakszakállat” azoknak a nyak borotválására és a szép ív megtartására kell figyelni. Mások a bajszukat nem hagyják túl hosszúra nőni. Extrémebb viselői viszont egy pödrött bajuszt is bátran bevállalhatnak mellé, Ferenc József is büszkén viselte anno. Ennek megfelelő beállítása viszont mindennapos procedúra. Hajadat pedig hagyd egy kicsit hosszabbra nőni elől, hátul pedig vágasd föl, és a hosszabb részt lazán csapd előre, vagy oldalra.
A „Van Dyke: Ez egy speciállis szakállforma. Elvékonyodó bajuszból és enyhén hegyes szakállból áll. Ezek beállításához wax szükséges, és erős törődést igényel. Az arc oldalain nincs szőr. Művészi külsőt kölcsönöz viselőjének. A makulátlan megjelenés fenntartásához viszont rendszeres ápolást igényel.

image2  image13

image16  image14  image17


Frizurák gyerek

A kicsik se maradjanak ki a divatból

image18  image20  image21

image24


Frizurák női

Idén a félhosszú könnyen kezelhető frizurák továbbra is stilusosak,kicsit kócos hatású hullámok maradjanak előnyben.Akár arcformádnak megfelelő frufruval vagy színnel való hajkonturozással..Amelynek a lényege ,hogy az arformádhoz illő részekre van elhelyezve a világositás vagy sötétítés a hajba.Ellensúlyozva az előnytelen vagy kiemelve az arc elönyös tulajdonságait.
Elegáns rövid:fiatalos,csinos.Az aszimmetrikus fazon lényege,hogy hátul rövid,mig elől a hosszú hajtincseket meghagyják ami szépen átíveli az arcot.

Hóditó hullámok akár nagy terjedelmű hajkoronával karöltve,közép választékkal/de vigyázunk magas homlokuaknak nem áll jól/. Fonatok minden mennyiségben és formában. Balerina konty kicsit másképp oldalra vagy akár rózsa formában tekerve tarkóhoz rögzitve. Lófarok a tarkóra rögzitve díszitett formában lesz trendi..
Az oldalra fésült hullámokat akár otthont is egyszerűen elkészíthető ujjaiddal és kellő mennyiségű hajlakkal. Lényege,hogy oldalra fésült és lakozott hajad egy S betüt formázzon és végzőthet akár lófarokban is.


Fülbelövés, füllyukasztás

kifejezéssel a fül piercingelésének azt a módját értjük, ahol az ékszer behelyezését fülbelövő pisztollyal végezzük.Egyéb esetben orrlyukasztást is vállalunk.. Ez a módszer rendívül gyors és higiénikus. Megjelenése több évtizedre visszavezethető. A fülbevaló gyógyulási ideje kb. 4-6 hét. Kérjük, hogy ez idő alatt tartsa be az alábbiakban felsorolt tanácsokat!
- Az ékszert és környékét tartsa tisztán, fizikai behatásoktó (rántás, ütődés)
- A fülbevalót a kezelés utáni naptól a gyógyulási idő alatt forgatni szükséges
- Gyulladás esetén kamillás borogatás, alkoholos vagy Betadin oldat használata javasolt.
- A gyógyulási idő alatt ne vegye ki, ne cserélje az ékszert!


Hajápolás

Mélyápoló_színmegőrző_kezelés: (Powerdose Color A-OX ampulla) Színmegőrző, ápoló szérum festett hajra
Cristalceutic pakolás:1.lépés: A festett haj ragyogásának védelme.A hajszínvédő szérum(2.lépés)kiegészítéseként ez a pakolás védőréteget képez a hajszál körül,amely segit megvédeni a festett haj ragyogását.
Regeneráló hajápoló kezelések:
Powerdose Absolute repair Lipidium: Azonnal ható hajújjáépítő regeneráló kezelés igénybevett hajra..
Absolute repair Lipidium Primer: A haj szerkezetét azonnal regeneráló hajápoló kezelés nagyon sérült hajra. Technológiai innováció: magasfokú táplálást biztosító, Lipidiummal gazdagított primer formula. A haj szerkezete azonnal regenerálódik és a haj sokkal ellenállóbbá, selymesebbé és fényesebbé válik .Azonnali és hosszan tartó ápolást biztosító termék, amely kisimítja, puhítja, mélyrehatóan táplálja, rugalmassá és fényessé teszi a nagyon sérült hajat. Segíti a haj könnyebb formázását, kezelhetőségét.
Pro-Keratin Refill Power Kera Recharge: hajszerkezet helyreállító kezelés
Koncentrált helyreállító ápoló kezelés meggyengült hajra. Az első termékcsalád amely Pro-Keratinnal építi újra a haj szerkezetét. Védőpajzsként öleli körül a hajszálat, védelmet nyújt a külső hatásokkal szemben. Már az első használat után érezhetően erősebb és ellenállóbb a haj.

Ápoló és színmegőrző kezelések:Pro fiber
Pro fiber Rectify:hajfelszín újjáépítő ápoló koncentrátum 1.intenzitás
Pro Fibre Restore:hajfelszín újjáépítő ápoló koncentrátum 2.intenzitás
Pro fibre Reconstruct:újjáépítő ápoló koncentrátum 3.intenzitás

Egyensúly_kezelés: .
Aminexil control Hajhullásgátló Kúra 10/42/H :
Az Aminexil hatóanyaga segítségével felszabadítja a felgyülemlett kollagéntömeget, ezáltal megszünteti a hajhullás okát. Omega-6 nutri complex összetevője táplálja a hajhagymákat, így serkenti a haj növekedését.
2016.04.13

Ápoló , színmegőrző,hajerősitő és fejbörápoló kezelések,Kérastas
Személyre szabott luxus kényeztetés a hajnak: ezt nyújtja a Kérastase rituálé. A különböző rituálék, mind más és más hajproblémára nyújtanak megoldást. A kezelés során nem csak tápláló anyagokat juttatnak be a hajszálad legmélyébe a szakemberek, de egyben wellness érzésben is részesülsz ezzel az exkluzív rituáléval.Minden kezelés előtt a fodrászok alaposan megvizsgálják a hajad, hogy a legmegfelelőbb rituáléban részesülj. Lássuk, hogy milyen problémákra nyújtanak megoldást a különböző Kérastase kezelések!

Résistance – haj-újjáélesztő rituálé
Roncsolt, sérült hajra. A hajszálak rostjait mélyen táplálja, így hajad újra rugalmas és erős lesz.
Réflection – színvédő rituálé

Festett hajra. Megvédi hajszíned, hogy az hosszabb ideig tündökölhessen, emellett pedig természetes fényt kölcsönöz hajkoronádnak.

Nutritive – hajtápláló rituálé

Száraz hajra. A száraz hajnak búcsút inthetsz! Ezzel a rituáléval hajszálaid mélyen táplálva lesznek, köszönhetően a különleges tápanyagoknak.

Discipline - a kezelhetetlen haj rituáléja
Intenzív, hosszantartó hajápolás rakoncátlan hajra. A kezelés után hajad könnyebben kezelhetővé és simává válik.

Spécifique – tisztító rituálé
Rituálé a fejbőr egészségéért. Alaposan megtisztítja a fejbőröd és helyreállítja annak optimális egyensúlyát.

Densifique – revitalizáló rituálé

A ritkuló haj rituáléja. Revitalizálja és erősíti a hajszálaid, hogy azok erősek és dúsak legyenek.
Sűrűbb haj egy hét alatt? Már a férfiak számára is van megoldás! Ismerjétek meg a Densifique Homme ampulláit!

Dermo-calm – nyugtató rituálé
Az irritált fejbőr rituáléja. Azonnal nyugtatja fejbőröd, miközben csodás wellness élményben lesz részed!

Fusio-dose rituálé
E rituálé során hajadat és fejbőrödet alaposan kielemzik a szakemberek. A vizsgálat után precíz és teljesen személyre szabott kezelést ajánlanak számodra. A fodrász egy szuper koncentrált, egyedi hatóanyag keveréket hoz létre, amivel ápolja a hajad. Az eredmény: azonnal erősebb és egészségesebb haj!

Therapist Rituálé
A rövid, mindössze 10 perces rituálé során a fodrász 4 különböző szérumot juttat a hajszálaidra, amiknek hatására a töredezett hajvég csupán rossz álom lesz!

Chronologiste rituálé
Az időtlen szépség titka, az olyan nőnek, aki mindenből a legjobbat akarja.Öt alapvető hatóanyag kivételesen magas koncentrációban van jelen a „kaviár gyöngy”-ökben. A kaviár természeténél fogva gazdag fehérjében, nyomelemekben, jódban, létfontosságú aminosavakban és zsírsavakban, melyek segítségével biztosítja a hajszerkezet és a bőr újjáépítését, megújulását. A hajregenerálás mestere. Ez a rituálé elixír a hajnak, így igazi luxus kényeztetésben lesz részed! Egyedülálló hatóanyagainak köszönhetően revitalizál és helyreállítja hajad egészségét. Sőt mi több, csodás illatot kölcsönöz hajkoronádnak! Ezen jótékony hatások inspirálták a Kerastaset, hogy létrehozzon egy egyedi kreációt, a kaviár köntösébe bujtatott életeszenciát- Chronologiste

Széleskörű termékeladás
L'oréal Professionnel és Kerastase termékei

A Fodrászat Párizsi Divatháza: Párizsi divat – technológia és inspiráció. A technológiai fejlesztésekben élen álló, kiváló minőségű fodrászati márka, a L'Oréal Professionnel a világ fodrászainak első számú választása, mely folyamatos inspirációval szolgál számukra. Ötvözi a kiváló eredményt biztosító termékeket az exkluzív hajszínváltoztató szolgáltatásokat, a tartós formázást, a hajápolást és hajformázást.

Szívünk a divat ritmusára dobban: Párizs a pezsgő művészet szimbóluma. Párizs teret ad a kreativitásnak és az önkifejezésnek a világ bármely részéről érkező fiatal tehetségek számára. Párizs a divat, a művészet és a zene fővárosa. A L‘Oréal Professionnel világszerte magában hordozza a Párizsból áradó életérzést. A legendás L‘Oréal Professionnel Akadémia, alapítása óta, Párizs belvárosának legrangosabb divatházai között foglal helyet. Magától értetődő, hogy a L‘Oréal Professionnel a 2012-es Párizsi Divathét hivatalos partnere lett. Ez a hosszú távra tervezett együttműködés testesíti meg közös értékeinket, az alkotás és a tökéletesség egységét.
Ünnepeljük a fodrászati szakmát: Hivatásunk megköveteli, hogy vendégeinknek nap mint nap biztosítsuk a megújulás lehetőségét. Ehhez folyamatosan új ötleteket, inspirációt kell találnunk. Az olyan művészi munka, mint a kollekciós fotózás jó alapot ad a képzelet számára.
Élen járunk az innováció terén: A L‘Oréal kutató laboratóriumaiban fejlesztett technológiák exkluzív, új szolgáltatásokat eredményeznek, melyek folyamatos lépéselőnyt jelentenek számunkra. Az INOA, INOA Color Care, DIA Light & DIA Richesse, Fiberceutic termékekben rejlő technológiák számtalan szakmai lehetőséget tartogatnak az Ön számára.
Hisszük, hogy a tudás megosztása sikerhez vezet: A L‘Oréal Professionnel közösséggé kovácsolja a fodrászokat, akiknek a hivatásuk a szenvedélyük, akik fejleszteni szeretnék saját képességeiket, üzletüket, és akik mindig a legjobb minőségű szolgáltatást kívánják nyújtani vendégeiknek.
Mindenkiben meglátjuk az egyedi szépséget: Mindenkinek vannak rejtett értékei a felszín alatt. A fodrász szakmai tudása segítségével képes mindenkiből kihozni a legjobb tulajdonságokat, és megjeleníteni személyiségének legszebb részét. Közös célunk, hogy kívánságukat szem előtt tartva, a fodrászat művészetével szebbé varázsoljuk vendégeinket, nőket és férfiakat egyaránt.

Kérastase: A hajápolás művészete
A Kerastase: a hajápolás területén a luxus legmagasabb szintjét képviseli, ezzel mintegy új sztenderdet állítva a professzionális hajápolók piacán. Termékei kizárólag a legkiválóbb szalonokban elérhetőek, ahol a hajápolást minden esetben egy precíz diagnózis előzi meg, és a teljes fodrászati kezelés valódi élménnyé válik.

Manapság a nőknek már nagyobb elvárásaik vannak a szolgáltatások minőségével kapcsolatban. Minden igényüket kielégítő luxusra vágynak, ez pedig sokuk számára egyet jelent a Kérastase fodrászszalonokban igénybe vehető rituálékkal. A Kérastase rituálék nemcsak egyszerű hajápolást, hanem relaxáló élményt biztosítanak, melyek középpontjában a vendég áll. Egy Kérastase szalonba járó hölgynek haja ápoltsága rendkívül fontos, mivel ez hatással van a teljes kinézetére és közérzetére. A Kérastase egyszerre klasszikus és modern, merész, de nem provokatív, vonzó, de nem elérhetetlen.
Az 1964-ben alakult Kérastase, egy prémium, luxus hajápoló márka, termékei egyet jelentenek az egyedi, avantgárd összetételekkel, innovatív összetevőkkel. A L'Oréal Recherche Avancée laboratóriumai a legfrissebb fejlesztéseiket a Kérastase márka szolgálatába állítják a haj és fejbőrproblémák hatékony megoldása érdekében. A különböző hajtípusokra kifejlesztett termékcsaládjainak és a személyre szabott tanácsadásnak köszönhetően, a haj azonnali átalakulását tapasztalhatja meg a vendég.
A legexkluzívabb szalonokban kapható Kérastase termékek ereje a fodrászok szakértelmében rejlik. A Kérastase tanácsadó fodrász személyre szabott hajápolási programokat ajánl vendégeinek és mindemellett egyedülálló relaxációs élménnyé varázsolja a hajápolást. A termékek kizárólag Kérastase tanácsadó fodrászoknál érhetőek el.
Kérastase márka hisz abban, hogy minden nő egyedi és különleges. A különböző hajtípusokra kifejlesztett hat termékcsaládnak köszönhetően minden nő Kérastase tanácsadó fodrásznak kifejlesztett, személyre szabott hajápolási programban részesül.

Brasil Cacau keratin hajegyenesítő termék

Szeretnél tökéletesen sima, egyenes hajat, ami nem göndörödik, nem szálkásodik és kőnnyen kezelhető.Fedezd fel a Brasil cacau-t, amivel olyan hajad lehet, amiről mindig álmodtál! Használd a Brasil cacau keratinban és kakaóban gazdag otthoni hajápolási termékeit, hogy a hajad minél tovább tökéletesen sima és gyönyörű maradjon.


Hajhosszabítás, hajdúsítás

BALMAIN Extensions kifejlesztett módszer arra, hogy dús hatást, színt, struktúrát ás hosszt kölcsönözzünk a természetes hajnak. A BALMAIN hajhosszabbító tincsek kiváló minőségű, 100%-ig temészetes hajból, kézi válogatás után készültek! Mindez 35 év tapasztalat eredménye!
Keratinos ragaszóval rögzíthető, hőillesztéses technikával. A haj egyenes, természetes egyenes, hullámos, göndör formátumban kapható a saját hajnak az adottságait figyelembe véve készítjük el a kért hatást. Hajhosszúságok: 30-45-60 cm.
Fülbelövés, Füllyukasztás (0-99 éves korig)


Üzletünk - Kellemes és barátságos környezet

különleges kiszolgálás, visszafogott, barátságos hangulat. A bejelentkezési időt betartva (rajtunk kívülálló tényezőket leszámítva) végezzük munkánkat. Az ön ideje nekünk is fontos. Minden kedves vendégünk kedvére válogathat, hideg és meleg ital választékunkból (szénsavas és mentes ásványvíz, fekete, gyümölcs és zöldtea, frissen darált prémium minőségű espresso kávé, , capuccino, melange) melyre természetesen mi hívtuk meg Önt!:-)

Azért, hogy az idő kellemesebben, hatékonyabban, gyorsabban teljen, ingyenes internet hozzáférés.

Eszter Fodrász Szalon

8600 Siófok Fő u. 45/11
Tel.:06-30-385-0719

Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig: 8:30-17:00
Szerda: szünnap
Szombat: 8:00-12:00